Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2012-01-11 06:15

Jauns sadarbības līgums

Šā gada 6.,7. janvārī Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas direktore I. Sērmūksle, vietniece R. Detlava un Svētes konsultāciju punkta angļu valodas skolotāja A. Paņuhno piedalījās starptautiskā seminārā „Dažādu valstu pieredzes nozīme organizācijas kvalitatīvai izaugsmei” Igaunijā.

Semināru par vērtībām izglītības procesā organizēja Tallinas pieaugušo ģimnāzija. Savu skolu un mācību darbu seminārā prezentēja Rīgas vakara ģimnāzija, Oulu (Somija) pieaugušo skola un Haapsalu (Igaunija) pieaugušo skola. Par mūsu skolas vērtībām un darbu seminārā stāstīja A. Paņuhno, demonstrējot sagatavoto prezentāciju.

Tikšanās bija nozīmīga ar to, ka visu dalībskolu direktori parakstīja sadarbības līgumu 2012.gadam. Projekta ietvaros ir paredzēts iesaistīto skolu jauniešu pašpārvalžu darba seminārs Tallinā aprīlī. Mūsu skolas delegāciju uz Tallinu gatavos un vadīs jauniešu pašpārvaldes kuratore E. Ragovska.

Augustā ir plānota pedagogu tikšanās Hījumā salā, kur piedalīsies 5 pārstāvjiem no katras skolas.

Piedalīšanās semināros un projektos paplašina redzesloku, izrauj no ikdienas, nes labumu gan skolas attīstībai, gan katram dalībniekam individuāli.

Novēlot veiksmīgu darbu 2. semestrī- R. Detlava.

« Atpakaļ