Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2012-03-29 08:15

Noritējusi jau XIV skolas attīstības plānošanas konference

Š.g. 23.martā Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas skolotāju kolektīvs, vecāku un skolēnu pārstāvji pulcējās 14. skolas attīstības plānošanas konferencē. Konferencē tika spriests par 3 galvenajām skolas prioritātēm: Tālmācības programmas pilnveidošana un attīstīšana, skolēnu skaita saglabāšana un palielināšana, individuālā, diferenciētā darba apzināšana, mazinot skolēnu atstumtības un komunikācijas problēmas, turpinot veidot drošu, labestīgu un mācīties rosinošu skolas vidi.

Sākumā konferences dalībniekus sveica Jelgavas novada Izglītības pārvaldes vadītāja Ginta Avotiņa. Skolas direktore Irma Sērmūksle sniedza skolas darba izvērtējumu ''No konferences līdz konferencei'', kurā tika pastāstīts par svarīgākajiem notikumiem skolā gada griezumā. Kā katru gadu, arī šogad ar skaistiem ziediem un atzinības rakstiem tika sveikti skolotāji, kurus par labiem darbiem izvirzīja katrs konsultāciju punkts. Atzinības rakstus saņēma – A. Paņuhno, E. Ragovska, D. Jakušonoka, V. Cimmere, D. Vīpule – Kuļika, V. Vanaga, D. Zevaliča, I. Aļekseičika un D. Gabrāne.

Pēc tam konferences dalībnieki - skolotāji, skolēni un vecāki strādāja 7 darba grupās, kurās tika precizēti un izvērtēti uzdevumi tālākajam darba posmam, lai veiksmīgi attīstītu izvirzītās prioritātes. Katras grupas vadītājs arī prezentēja savas grupas paveikto darbu. Tā kā mūsu skola šajā gadā ir strauji attīstījusies tieši e-vidē, tad par šiem jauninājumiem mums pastāstīja Regina Detlava un Rolands Primačenkovs.

Konferences noslēgumā uzstājās Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) priekšsēdētāja I. Mikiško ar lekciju ''Skolotājs mainīgos apstākļos''. Lekcijā tika salīdzināta skolotāju darba alga un noslodze Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Somijā. Skolotāji atzina, ka tā bija interesanta un noderīga lekcija.

Lai arī šī konference paliktu dalībniekiem atmiņā, pēc konferences katrs saņēma jauku piemiņas velti - marķieri ar skolas logo.

Tagad, kad plānošanas darbs ir garām, visiem skolas darbiniekiem būs jācenšas realizēt izvirzītos uzdevumus un prioritātes, lai vēl vairāk attīstītu mūsu skolu.

Paldies visiem, kas piedalījās!

Skolotāja S.Strautniece Svētes KP.

« Atpakaļ