Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2018-05-03 07:43

Starptautiskā jauniešu tikšanās

     No 24. līdz 27.aprīlim, jau devīto gadu pēc kārtas, norisinājās starptautiskais vakarskolu jauniešu sadarbības seminārs, kas notika Somijas pilsētā Oulu. Jauniešiem bija iespēja iepazīties  ar izglītojamajiem no Somijas, Latvijas, Igaunijas un pavadīt laiku dažādās aktivitātēs, kā arī dalīties  zināšanās, idejās un pieredzē.

      Tikšanos šogad organizēja Oulu Pieaugušo vidusskola no Somijas, vēl piedalījās Haapsalu pieaugušo vidusskola, Tallinas pieaugušo ģimnāzija, Rīgas vakara ģimnāzija ,kā arī mūsu Jelgavas novada Neklātienes vidusskola, kuru pārstāvēja pedagogi Olga Karasenko, Evija Ragovska no Svētes konsultāciju punkta, izglītojamie Māris Priede un es Agnese Burkāne.

       Seminārā katras skolas pārstāvjiem bija jāprezentē savas valsts  vēsturiskais mantojums. Visi piedalījāmies mūzikas nodarbībā un  sacerējām kopīgu dziesmu. Apmeklējām Oulu jauno skolu.

       Jau no pirmās dienas kā pedagogiem, tā arī mums izglītojamiem bija izveidojies lielisks kontaksts savā starpā, kas atviegloja un padarīja ļoti aizraujošu visu uzturēšanās laiku. Katras dienas kārtība bija rūpīgi saplānota ar izglītojošām aktivitātēm, uzdevumiem un ekskurijām. Semināra noslēgumā visi bijām ieguvuši jaunus draugus, jaunu pieredzi, kā arī jaunas idejas mācībām un darbam.

 

Semināra dalībniece, izglītojamā Agnese Burkāne

« Atpakaļ