Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2019-01-02 06:14

Erasmus+KA2 projekta saskaņošanas vizīte noslēgusies

Šā gada 18. un 19. decembrī Jelgavas novada Neklātienes vidusskola uzņēma Erasmus+KA2 projekta Nr. 2018-1-LV01-KA201-046972 “Restarting adult learning skills through new teaching methods” dalībniekus no Itālijas “Futuro Digitale” un Igaunijas “Tallinna Täiskasvanute Gümnaasium” saskaņošanas vizītē, kuras laikā kopīgi apspriedām projekta aktualitātes un vienojāmies par turpmākajiem uzdevumiem.

Projekta mērķis ir izstrādāt un piedāvāt pedagogiem daudzpusīgāku un kvalitatīvāku metodisko materiālu darbam ar pieaugušajiem tālmācības vidē, apgūstot jaunas mācīšanas darba metodes izmantojot informācijas tehnoloģijas.

Kā bija plānots, sagaidīšanas dienā viesus aizvedām ekskursijā uz Nacionālo bibliotēku.

18.decembrī  notika partneru iepazīšanās, kuru atklāja Jelgavas novada Izglītības pārvaldes vadītāja Ginta Avotiņa. Apspriedām tādus jautājumus kā projekta menedžments, sasniedzamais rezultāts, veicamais pētījums, metodiskā materiāla izstrādāšana u.c. Saskaņošanas vizīte noslēdzās 19.decembrī, kur vienojāmies par projekta atskaišu kārtību un nākamo tikšanos Itālijā, kur norisināsies skolu pedagogu apmācība un gūsim viņu pieredzi pieaugušo apmācībā. Drīzumā plānota tiešsaistes konference projekta dalībnieku starpā, kuras laikā vienosimies par veicamo pētījumu izglītojamajiem un tikšanās organizēšanu Itālijā, kas notiks marta pēdējā nedēļā.

Ciemiņiem paguvām parādīt Jelgavas Sv. Trīsvienības torni un Rundāles pili.

 

Sagatavoja Linda Vecums-Veco

« Atpakaļ