Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2019-05-10 06:43

Eiropas diena

Svinot Eiropas dienu,  Svētes konsultāciju punktā notika viktorīna “Ko tu zini par Eiropas Savienību?”. Pirms viktorīnas tika rādīta prezentācija par nozīmīgākajiem faktiem Eiropas Savienībā. Lai izglītojamie nostiprinātu arī savas IT kompetences, viktorīnas atbildes drīkstēja meklēt globālajā tīmeklī. Apkopojot rezultātus, var secināt, ka izglītojamie labi tikuši galā ar atbilžu meklēšanu. Viktorīnā uzvarēja 10v1 klases skolniece Samanta Jansone. Otro vietu ieguva Egils Pūcēns (11v1), bet trešajā vietā-  Aldis Galviņš (9s1). Izglītojamos ar augstākajiem rezultātiem sveiksim liecību saņemšanas dienā 30. maijā. Visi viktorīnas dalībnieki saņēma mazas piemiņas balviņas ar ES simboliku.

Tā kā šogad ir Eiropas Parlamenta vēlēšanas, tad atgādinājām izglītojamiem par pilsonisko pienākumu iet vēlēt un izteikt savu viedokli balsojot, un nepalikt vienaldzīgiem pret sabiedrībai būtiskiem notikumiem.

Fotogalerija

Rakstu sagatvoja skolotāja Inga Eihentāle

« Atpakaļ