Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2020-01-27 07:31

Pievērsiet uzmanību!

Latvijā lielākā izglītības organizācija Junior Achievement Latvija (JA Latvia) 2020. gada 12.februārī īsteno ikgadējo karjeras izglītības programmu ĒNU DIENA.

ĒNU DIENAS mērķis ir veicināt izglītojamo izglītības satura sasaisti ar reālo dzīvi, palīdzot izglītojamajiem mērķtiecīgi plānot savu karjeru, izdarīt izvēli par savu nākotnes profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. Darba devējiem savukārt tā ir laba iespēja veidot sava uzņēmuma atpazīstamību un piesaistīt nākamos kolēģus.

No 14.janvāra portālā www.enudiena.lv var pieteikties uz piedāvātajām vakancēm izglītojamie, potenciālie ēnotāji, pieteikumi tiks pieņemti līdz 7. februārim. Visu par Ēnu dienas norisi atradīsiet šajā mājas lapā, iepazīstieties un izdariet izvēli.

Jūs, izglītojamie, paši variet izrādīt iniciatīvu un paši uzrunāt savu Ēnu devēju.

Jaunieši, Jūs par savu karjeru variet domāt jau skolas laikā, reāli dzīvē variet pārbaudīt savus sapņus un nodomus saistītus ar nākošo profesiju. Ēnu dienā 4 – 6 stundas jāapmeklē kādu darba vietu, jāseko interesējošās profesijas pārstāvim viņa darba gaitās un tā uzzināt, kas nepieciešams, lai pats reiz kļūtu par profesionāli.

Ja esiet izvēlējies kļūt par ēnotāju, lūdzu, dariet zināmu ekonomikas skolotājai Dainai Livdānei, tālrunis 26364603.

« Atpakaļ