Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2022-05-13 07:32

Ārsta G. Kukļa lekcija vecākiem!

Nepilngadīgo izglītojamo vecāki un pilngadīgie izglītojamie 12. maijā plkst. 19:00 tiešsaistē piedalījās lektora - Ventspils Domes Izglītības pārvaldes skolu  ārsta, pediatra un ģimenes ārsta, veselības mācības skolotāja Gundara Kukļa lekcijā "Kā saprast un saprasties ar mūsdienu jaunību" ārsta skatījumā.

Ārsts G. Kuklis savā lekcijā vecākiem deva skaidrojumus un dalījās piemēros no savas dzīves par mūsdienu vecāku un pieaugušo sadarbību ar jauniešiem. Tika apspriestas un analizētas mūsdienu problēmas jauniešu pasaulē.

Kas tad ir jaunība? Tā ir robeža, kad saplūst aizejošās bērnības un vēl austošās pieauguša cilvēka pasaules realitātes. Mūsdienu domāšana ir īsa, liela apjoma informācija par priekšmetu vai parādību, kā uzreiz nofiksēts vizuālais tēls, kurā iestrādātas emocijas un attieksme.

Vakara noslēgumā ārsts G. Kuklis novēl: “Ieskatīsimies un ieklausīsimies tajā brīnumā, kas ir jaunības daļa un tad arī mēs paši ieraudzīsim šo pasauli skaistāku”.

 

Rakstu sagatavoja skolotāja L.Vecums-Veco

« Atpakaļ