Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2017-04-12 07:59

Matemātikas skolotāju apvienības konference Talsos

7.un 8.aprīlī matemātikas skolotājas Dzintra Kancēviča un Valentīna Vanaga piedalījās Latvijas Matemātikas skolotāju apvienības konferencē ,,Matemātika kompetenču izglītībā”. Konference notika Talsu 2.vidusskolā. Uz konferenci bija ieradušies 150 matemātikas skolotāji no visiem Latvijas novadiem.

Konferencē mācījās izzināt tās kompetences, kuras ir nepieciešamas absolventam-jaunajam darbiniekam 21.gadsimtā.

 Konferencē uzstājās uzņēmēji:Andris  Arks (SIA ,,Krauzers” valdes priekšsēdētājs), Ingmārs Pūķis (SIA Latvijas Mobilais Telefons viceprezidents mārketinga un biznesa attīstības jautājumos, valdes loceklis), Gundars Kuklis (Ģimenes un Ventspils izglītības pārvaldes skolu ārsts), A.Gribusts (,, Lielvārds ” valdes priekšsēdētājs).

Konferencē uzzinājām konkrētus piemērus, kas raksturo pārmaiņas, dalījāmies pieredzē kā veicināt skolēnu iesaistīšanos un domāšanu mācību stundās, iepazināmies ar jaunajām mācību grāmatām un palīgmateriāliem, kuri veicinās matemātiku apgūt pēc kompetenču pieejas, varējām iepazīt Talsu muzeju un tur piedāvātās matemātikas stundas kompetenču izglītības ietvaros kā arī iepazināmies ar 9 pakalnu pilsētas-Talsi ievērojamākajām un skaistākajām vietām.

Uzskatām ka šī konference mums ļoti daudz deva izpratnei, kā mācīt matemātiku jaunajā kompetenču pieejas jomā.

 

Matemātikas skolotāja Dz.Kancēviča

« Atpakaļ