Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2023-09-18 05:27

Lepojamies

11. u2 klases audzinātāja Daiga Baha mūs pārsteidza ar ziņu, ka piedalījusies Latvijas vieglatlētikas čempionātā vecmeistariem. Lūk, ko Daiga mums pastāstīja:

“Manas sportiskās aktivitātes aizsākās no 3.klases spēlējot basketbolu, līdz sasniedzu veterānu statusu un vairākus  gadus turpināju spēlēt basketbolu Bauskas veterānu basketbola  komandā. Paralēli basketbolam, labi padevās arī vieglatlētika, īpaši 100 m skrējieni un tāllēkšana. Mājās glabājas diplomi un medaļas par sasniegtiem rezultātiem. Aizvadīti neskaitāmi Latvijas veterānu čempionāti basketbolā un vieglatlētikā, kas notiek vēl šobrīd katru gadu.

Sagaidot savu 52 dzimšanas dienu nolēmu, ka aktīvās sporta gaitas pārtraukšu, jādod vieta jaunajiem sportistiem. Tā 10 gadus vairs aktīvi nepiedalījos sporta sacensībās ne basketbolā, ne vieglatlētikā.

Ik reizi, vērojot no malas sporta sacensības, uzkāpjot uz stadiona sporta celiņa vai laukuma, reizēm iezagās skumjas...šeit bija viena no manas dzīves sastāvdaļām...

Pēc  vairāku gadu meitas aicinājumiem, lai atsāku savas sportiskās aktivitātes, šogad ar mani notika neticamais-parādījās motivācija uzsākt trenēties un šogad izlēmu augustā piedalīties divās sporta sacensībās.

Bauskas novada Vasaras sporta spēles 19.08.2023., kur ieguvu zelta medaļu 60 m skrējienā un  tāllēkšanā, sudraba medaļu lodes grūšanā.

Meitas Laines komentārs pēc sacensībām: “Divus gadus es gaidīju šo brīdi, kad ar mammu būsim vienā stadionā, vienos mačos! Tad nu lūk, šodien bija tā diena!

Savukārt 26.08.2023., piedalījos Latvijas vieglatlētikas čempionātā vecmeistariem, kas šogad notika Bauskā. Sacensībās piedalījās 300 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Izcīnīju 3 vietu 100 m skrējienā.

Secinājums. Jebkurā vecumā, jebkurā iedvesmas brīdī, nekad nav par vēlu atsākt darīt tās lietas, kas bijušas tuvas sirdij...Novēlu ikkatram būt fiziski aktīvam katru dienu un, tas ir vienalga, vai Tu veic garākas pastaigas, brauc ar riteni, skrien vai peldi...Galvenais- gūt gandarījumu par to, ko esi paveicis!

Latvijas čempionāts vecmeistariem vieglatlētikā Bauska 26.08.2023. 100 m skrējienā 3.vieta. Esmu priecīga!!! "

Foto no privātā arhīva

« Atpakaļ